Najam – Poslovni prostori i kiosci

Komunalno poduzeće Križevci d.o.o. raspisuje Javni natječaj za davanje u zakup poslovnih prostora na drugom katu poslovne zgrade u Ulici Drage Grdenića 7 u Križevcima.

Odluka o odabiru
Zapisnik

Javni natječaj


Komunalno poduzeće Križevci d.o.o. raspisuje Javni natječaj za davanje u zakup parkirališta u Ulici Drage Grdenića u Križevcima.

Odluka o odabiru
Zapisnik
Javni natječaj


Komunalno poduzeće Križevci d.o.o. raspisuje Javni natječaj za davanje u zakup krovne površine radi postavljanja fotonaponskog sustava u svrhu proizvodnje električne energije.

Javni natječaj
Idejni projekt – Prilog 1
EES – Prilog 2
Ponudbeni list – Prilog 3
Izjava – Prilog 4
Izjava – Prilog 5


Komunalno poduzeće Križevci d.o.o. raspisuje Javni natječaj za davanje u zakup poslovnog prostora broj 5 u prizemlju poslovne zgrade u Ulici Drage Grdenića 7 u Križevcima.

Odluka o odabiru
Zapisnik
Javni natječaj


Komunalno poduzeće Križevci d.o.o. raspisuje Javni natječaj za davanje u zakup poslovnog prostora u polukatu poslovne zgrade u Ulici Drage Grdenića 7 u Križevcima (Soba 2)

Odluka o odabiru
Zapisnik
Javni natječaj


Komunalno poduzeće Križevci d.o.o. raspisuje Javni natječaj za davanje u zakup poslovnog prostora u Ulici Drage Grdenića 7 u Križevcima (2. kat)

Odluka o odabiru
Zapisnik
Javni natječaj


Komunalno poduzeće Križevci d.o.o. raspisuje Javni natječaj za davanje u najam zemljišta u svrhu obrađivanja
Javni natječaj


Unutar poslovne zgrade Komunalnog poduzeća Križevci d.o.o. nalaze se poslovni, ugostiteljski i uredski prostori. Komunalno poduzeće Križevci d.o.o., raspisalo je stalni poziv za iskazivanje interesa i davanje u zakup istih. Trenutno stanje zakupljenosti prostora, možete vidjeti u priloženim linkovima.

Dodatne informacije:

Hrvoje Poharc

Tel: +385 48 720 908

e-mail: hrvoje@komunalno.hr

Ili osobno na adresi: Uprava Komunalnog poduzeća Križevci d.o.o., Donji Cubinec 30A, Cubinec kod gospodina Hrvoja Poharca.

Komunalno poduzeće Križevci d.o.o.  u službi očuvanja okoliša!