+385 48 720 915   info@komunalno.hr

Certifikati

ISO 9001 je sustav upravljanja kvalitetom kojemu je cilj podizanje poslovne uspješnosti i zadovoljavanje potreba i očekivanja korisnika usluga.
Certifikat ISO 9001 potvrđuje da se upravljanje kvalitetom primjenjuje u svim segmentima poslovanja i na svim razinama, da su definirane odgovornosti, razina kvalitete pružanja usluga te kontrola kvalitete usluga.
Želeći podići kvalitetu usluga i povećati zadovoljstvo svih korisnika, Komunalno poduzeće d.o.o. Križevci uvelo je sustav upravljanja kvalitetom ISO 9001 u svoje poslovanje.
Dobiveni certifikat je rezultat našeg rada na poboljšanju kvalitete i odnosa prema našim korisnicima te nas obvezuje na održavanje i neprestano poboljšavanje dostignutog standarda.

Bonitetna ocjena izvrsnosti predstavlja natprosječnu bonitetnu vrijednost poslovnog subjekta. Temeljena je na financijskim izvještajima subjekta za posljednju poslovnu godinu i predviđa sigurnost rada u sljedećih dvanaest mjeseci. Certifikat bonitetne izvrsnosti jedan je od najvažnijih europskih standarda kojima se definira kvaliteta poslovanja, koja je međunarodno priznata oznaka ekonomske kvalitete poslovnog subjekta. Ovim certifikatom Bisnode potvrđuje da smo postigli međunarodni standard bonitetne izvrsnosti te da smo u razredu visoke bonitetne izvrsnosti u Hrvatskoj. Bisnode je vodeća europska tvrtka koja djeluje na području poslovnih informacija i poslovne analitike, posluje u 19 država i strateški je partner najvećeg globalnog pružatelja poslovnih informacija Dun & Bradstreet.
iso (002)