Odvoz glomaznog otpada | Komunalno poduzeće d.o.o.

Odvoz glomaznog otpada

Početkom 2013. godine uveden je novi sustav sakupljanja glomaznog otpada na području JLS Križevci.

Odvoz glomaznog otpada organiziran je kroz sustav 2 kupona koji se nalaze u brošuri ” Kalendar odvoza otpada “ i koji se krajem godine dostavlja svakom korisniku. Kuponom za besplatni odvoz ostvaruje se jedan besplatni odvoz u željenom terminu. Po iskorištenju besplatnog kupona korisnik može zatražiti uslugu odvoza glomaznog otpada drugim kuponom koji se naplaćuje 50,00kn bez PDV-a.

Odvoz glomaznog otpada na području rada Komunalnog poduzeća organizirano je na dva načina:

  1. Područje 60 naselja JLS Križevci
  2. Područje Općina Sv. Petar Orehovec, Gornja Rijeka i Kalnik. Odvoz glomaznog otpada organizirano je jednom godišnje u terminu koji se građanima priopćuje putem radio stanice, Internet stranice Komunalnog poduzeća i oglasima u općinskim prostorijama.

Zahtjev se može predati najkasnije 2 dana prije željenog termina odvoza. Odabranog dana do 7:00 sati ujutro dužni ste sav svoj glomazni otpad odložiti na javnu površinu.

ODVOZ GLOMAZNOG OTPADA  ZA VIŠESTAMBENE ZGRADE:

Točan datum odvoza ćemo naknadno objaviti.

Glomazni otpad odložite pokraj kontenjera za smeće na navedene datume do 7 sati ujutro, gdje će ga preuzeti naši djelatnici.
Molimo građane da glomazni otpad ne iznose naknadno nakon navedenog datuma. Odvoz se može naručiti i izvan termina, ali u tom slučaju se plaća odvoz sukladno redovnom cjeniku usluge ili ga možete sami odvesti na reciklažno dvorište u Cubincu.

U sklopu akcije neće se odvoziti:
• automobilske gume i gume ostalih vrsta vozila – predati ih možete u tvrtku Robni centar d.o.o. u ulici Nikole Tesle 49, Križevci
(preko puta benzinske pumpe KTC-a).
• opasni otpad (posude od boja, lakova, otrova i sl.) – predati ih možete u reciklažno dvorište u Cubincu.

 

 

 

 


 

Skip to content