Certifikati | Komunalno poduzeće d.o.o.

Certifikati

Post Date: siječanj 22, 2017

Certifikati

ISO 9001

ISO 9001 je sustav upravljanja kvalitetom kojemu je cilj podizanje poslovne uspješnosti i zadovoljavanje potreba i očekivanja korisnika usluga.
Certifikat ISO 9001 potvrđuje da se upravljanje kvalitetom primjenjuje u svim segmentima poslovanja i na svim razinama, da su definirane odgovornosti, razina kvalitete pružanja usluga te kontrola kvalitete usluga.
Želeći podići kvalitetu usluga i povećati zadovoljstvo svih korisnika, Komunalno poduzeće d.o.o. Križevci uvelo je sustav upravljanja kvalitetom ISO 9001 u svoje poslovanje.
Dobiveni certifikat je rezultat našeg rada na poboljšanju kvalitete i odnosa prema našim korisnicima te nas obvezuje na održavanje i neprestano poboljšavanje dostignutog standarda.


HACCP

HACCP sustav (Hazard Analysis Critical Control Point) je sustav koji identificira moguće opasnosti (biološke, kemijske i fizičke) koje mogu utjecati na sigurnost hrane, tj zdravstvenu ispravnost vode za piće i na korake u procesu u kojima je moguće provoditi mjere za kontrolu tih opasnosti.
Jedan od osnovnih ciljeva poslovanja Komunalnog poduzeća d.o.o. Križevci je distribuirati do krajnjeg korisnika zdravstveno ispravnu vodu. Iz tog razloga uveli smo HACCP sustav kako bismo poboljšali sustav kontrole kritičnih točaka i tako još više utjecali na sigurnost vode za piće.